Zaterdag 2 november MTB-CLINIC

MTB-CLINIC
Omdat de MTB-clinic vorig jaar een succes is geweest herhalen wij deze op zaterdag 2 november.

 

Verbeter je fietstechniek
Je haalt meer plezier uit het fietsen door deze clinic te volgen. Uit de vorige clinic is gebleken dat ook de meer ervaren fietser nog wel het een en ander is te leren. Trainers van MTB vereniging de Hondsrug geven je deskundige adviezen en brengen je technische vaardigheden bij. Denk hierbij aan behendig sturen, de juiste houding, rem- en bochtentechniek en het nemen van hindernissen. Met een soepele rijtechniek ervaar je meer plezier aan het mountainbiken! Heb je geen fiets dan kunnen wij dit voor je regelen.

Wanneer en wat bieden wij
De clinic is op zaterdag 2 november. We beginnen om 9.30 uur met koffie en wat lekkers. Om 10.00 uur stappen we op de fiets richting het bos. Eerst krijg je 45 minuten techniektraining die we vervolgens in de praktijk gaan brengen. Rond 12.00 uur zijn we weer terug en krijg je nog een hapje en een drankje.

 

Locatie en parkeren
Je wordt verwacht bij het clubgebouw van de MTB vereniging de Hondsrug, Oelenboom 10 in Gieten. Bij de brandweerkazerne kun je parkeren en het clubgebouw bevindt zich aan de overkant van de weg.

 

Kosten deelname en aanmelden
Het bestuur is bereid een deel van de kosten vanuit de vereniging te betalen. Wij vragen dan ook een kleine eigen bijdrage van 7,50 euro. Voor dat geld krijg je een mooi programma, koffie met wat lekkers en na afloop nog een hapje en een drankje. Wil je deelnemen aan deze clinic dan vragen we van jou het volgende.
1. Voor 26 oktober aanmelden via email: j.kliphuis@me.com.
2. Aangeven of we een fiets voor je moeten regelen.
3. De eigen bijdrage van 7,50 euro betalen op IBAN: NL56RABO 0380 700 476 ten name van TFC de Windhappers.

 

Met een sportieve groet,
De activiteitencommissie