Techniektraining

Beste Windhappers,

 

Fietsen is niet alleen domweg trappen. Dat hebben een aantal leden het vorig seizoen ervaren tijdens de trainingen van Erwin Rinsma. Er is nog de nodige winst te halen in het verbeteren van je fietstechniek en traptechniek. Met een juiste techniek kost het minder energie om een bepaald fietstempo te handhaven. Je fietst makkelijker en efficiënter. Ook dit seizoen is Erwin bereid om 4 trainingen te geven.Wat gaan we doen.
In de trainingen komt het volgende aan bod.
- houding op de fiets
- fietsen in een groep
- remmen in noodsituaties
- klimmen en dalen
- bochten
- schakelen en het juiste verzet
- traptechniek
- trainingsvormen

Wanneer, hoe laat en waar
De trainingen vinden plaats op de zondagen 7 april, 14 april, 21 april en 28 april en beginnen om 10.00 uur. De 1e keer is vooral gericht op techniek en daarvoor gaan we om 10.00 uur vanaf het gemeentehuis naar het industrieterrein.

Vervolg
Na deze serie trainingen zal Erwin vanaf mei ook nog een aantal trainingen geven op de woensdagavonden. Bij deze trainingen zal de nadruk liggen op de verschillende trainingsvormen, zoals duurtraining, intervaltraining e.d.

Aanmelden
Er is plaats voor maximaal 14 personen. Wil je meedoen meld je dan zo snel mogelijk aan, in ieder geval voor 31 maart via: j.kliphuis@me.com.

Met vriendelijke groet,
De activiteitencommissie