MTB clinic, verbeter je fietstechniek.

VERBETER JE FIETSTECHNIEK!

De activiteitencommissie van de Windhappers organiseert een MTB clinic. Met deze clinic leer je onder andere behendig sturen, de juiste houding, rem- en bochtentechniek en het nemen van hindernissen. Met een soepele rijtechniek ervaar je nog meer plezier aan het mountainbiken. Bij voldoende deelname willen we een groep vormen die aan de slag gaat met de basistechnieken en een groep gevorderden. Heb je geen fiets dan kunnen wij dit voor je regelen.

Wanneer en wat bieden wij
De clinic is op zaterdag 17 november. We beginnen om 9.30 uur met koffie en wat lekkers. Om 10.00 uur stappen we op de fiets richting het bos. Eerst krijg je 45 minuten techniektraining die we vervolgens in de praktijk gaan brengen. Rond 12.00 uur zijn we weer terug en krijg je nog een hapje en een drankje.

Locatie en parkeren
Je wordt verwacht bij het clubgebouw van de MTB vereniging de Hondsrug, Oelenboom 10 in Gieten. Bij de brandweerkazerne kun je parkeren en het clubgebouw bevindt zich aan de overkant van de weg.

Kosten deelname en aanmelden
Het bestuur is bereid een deel van de kosten vanuit de vereniging te betalen. Wij vragen dan ook een kleine eigen bijdrage van 7,50 euro. Voor dat geld krijg je een mooi programma, koffie met wat lekkers en na afloop nog een hapje en een drankje. Wil je deelnemen aan deze clinic dan vragen we van jou het volgende.
1. Voor 7 november aanmelden via email: diekman@hetnet.nl.
2. Vermelden of je aan de basis of de gevorderden clinic wilt deelnemen.
3. Aangeven of we een fiets voor je moeten regelen.
4. De eigen bijdrage van 7,50 euro betalen op IBAN: NL56RABO 0380 700 476 ten name van TFC de Windhappers.

Met een sportieve groet,
De activiteitencommissie