de Ronde van Midden-Groningen, 122km

zo, 07/15/2018

Beste fietsers,

De nieuwe burgemeester, een oud-burgemeester en twee wethouders fietsen mee. Jullie ook?

Op zondag 15 juli organiseren de gemeente Midden-Groningen en tourfietsclub Tour 75 de C langs de grenzen van de nieuwe gemeente Midden-Groningen.

Route

De route volgt via rustige wegen zo goed mogelijk de grenzen van de gemeente. De route is beschikbaar als gpx-bestand en op papier. Ook zijn er voorrijders aanwezig om kleine groepen fietsers te leiden. De route is niet voorzien van pijlen.

Start

Start en finish zijn bij Het Kielzog, Gorecht-Oost 157 in Hoogezand, waar volop parkeergelegenheid aanwezig is. Starten kan tussen 8 en 10 uur.

Kosten

De kosten van deelname bedragen 10 euro. Daarvoor krijgen deelnemers koffie en iets lekkers in het nationaal trein- en trammuseum in Zuidbroek en leveren ze een financiële steun aan de Samenschool, een project waarbij vrijwilligers les geven aan vluchtelingenkinderen en hun ouders. Betalen kan bij de start.

Aanmelden

Aanmelden kan met een mail naar evenementen@midden-groningen. nl. Je krijgt dan de route op papier en als gpx-bestand gemaild. Downloaden van de route kan ook vanaf www.midden-groningen.nl (gebruik de zoekfunctie: ronde van midden-groningen).

Met vriendelijke groet,

Peter Verschuren