TT Drenthe 500, de nieuwe oer- uitdaging

DE NIEUWE OER-UITDAGING IN DE PROVINCIE DRENTHE!

500 km fietsen, binnen 30 uur, over de legendarische TT route door de mooiste Provincie van Nederland. Tien rondjes van 50 km over een groot gedeelte van de oorspronkelijke circuits van de TT. Vergelijk het met de 540 km fietstocht in Noorwegen van Trondheim naar Oslo,  de Styrkepröven. Een mooie uitdaging die je kan fietsen in etafette vorm met vrienden of collega’s. in groepjes van 2 t/m 5 personen. Maar je kunt ook alleen de uitdaging aangaan.

Voor alle deelnemers hebben we tijdwaarneming.  Voor de allersterksten ligt er de uitdaging om in de stijl van Tom Dumoulin je tijdrit kwaliteiten te testen in deze ultra tocht op de racefiets. Gaat het je lukken deze uitdaging, alleen of met vrienden en collega’s, binnen 30 uur te voltooien?

 Wij gaan er alles aan doen om je te helpen tijdens de tijdrit. Er rijdt een montage wagen rond om je met eventuele pech te helpen er staand verkeersregelaars op de route, we hebben energybars voor je, massage voor na of tijdens de tijdrit en uiteraard een fanpark waar je rusting even kan uitrusten voor de volgende rondes. Jij moet alleen nog fietsen en wij zorgen voor de rest.
 
 Schrijf je in en ga de uitdaging aan!