fietsen voor goed doel Fred Borgers Tocht

zo, 04/09/2017
Beste Windhapppers,
 
 
Mijn naam is Fred Borchers en ik fiets bij Toer’80.
Op 7 april hoop ik 50 jaar te worden. En in plaats van een feestje te vieren wil ik een fietstocht voor een goed doel organiseren.
Het doel is Stichting Make a Memory (voor meer info www.makeamemory.nl)
Voor deze fietstocht heb ik sponsoren gezocht, waaronder Radio Bakker. De ster-sponsoren (doneren minimaal 100 euro) komen met het logo op een speciaal herinneringsshirt (zie bijlage). 
 
Ik zou het geweldig vinden ook het logo van de Windhappers op het shirt te mogen plaatsen. Moeten jullie mij dan sponsoren? Nou nee (mag natuurlijk wel), maar wel met minimaal 10 man deelnemen (en deze 10 man doneren dan minimaal 10 euro). In de bijlage de nieuwsbrief met alle informatie.
Ik verwacht sowieso dat Gaetano, Jaap Rinsma, Gretha Boels en nog een paar bekenden wel mee zullen doen, dus die 10 man heb je vast zo bij elkaar :-)
 
Het doneren van 10 euro gaat na aanmelding via een link in de nieuwsbrief (https://www.borca.nl/sponsor/mmm-fred50/ ) rechtstreeks op de rekening van Stichting Make a Memory. Deelnemers/sponsoren krijgen hiervoor een factuur van Make a Memory. En voor die 10 euro beloof ik jullie een leuke tocht, koffie met koek en wie weet nog meer leuks. Ik ben in volle voorbereiding er een prachtige dag van te maken.
 
De startlocatie van de tocht is Veendam (exact volgt later) en de tocht is 50 km. Als wij als Windhappers vertrekken vanaf het gemeentehuis is dit een prima zondagrit vanuit Stadskanaal en terug. starttijd volgd spoedig als deze bekend is. 
 
 
Borca Consult
Fred Borchers
06-2500 2798