Bruintjebeer tocht

zo, 03/26/2017

Wij kijken nog steeds met veel plezier terug naar de succesvolle 1e editie van de Bruintje Beer Tocht van vorig jaar. Als organiserende fietsclub FTC Musselkanaal hebben wij dan ook besloten om de Bruintje Beer Tocht elk jaar als aftrap van het nieuwe fietsseizoen op de 1e zondag in de lente te organiseren. Op zondag 26 maart 2017 staat dan ook de tweede editie van de Bruintje Beer Toertocht een fietstocht van 90 kilometer in Zuid Oost Groningen op het programma.

 
De eerste editie van Bruintje Beer Tocht was een groot succes. Ondanks het slechte weer waren er ruim 300 deelnemers naar Musselkanaal gekomen voor deze tocht. Veel van deze deelnemers kwamen niet alleen uit Stadskanaal, Musselkanaal en Ter Apel maar ook uit de wijde omgeving tot zelfs uit Friesland. Alle deelnemers waren uiterst tevreden over de organisatie van de tocht en fietsten gezamenlijk ruim € 3.000,- bij elkaar voor de ALS stichting.
De editie van 2017 zal in het teken staan van de KIKA-stichting. De KIKA-stichting heeft als doel nieuwe behandelingsmogelijkheden te ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen tot 95% en de ziekte “vriendelijker” te behandelen.
 
Dit jaar is Kjeld Nuis de sprinter uit de nationale Lotto Jumbosprintschaatsploeg onze ambassadeur. Kjeld zal op zondag 26 maart het startschot lossen voor onze tocht en zelf de “Bruintje Beer Toertocht” meefietsen. Een leuke bijkomstigheid is dat Kjed op 25 en 26 februari het WK sprint rijdt in Calgary en wij dan misschien wel een echte wereldkampioen in het peloton hebben.
 
Om jullie goed te kunnen informeren hebben we een Bruintje Beer Tocht website en een Bruintje Beer Tocht facebook pagina gemaakt. Speciaal om de facebook pagina onder de aandacht te brengen hebben we een leuke like en win actie bedacht.
Ga snel naar onze facebookpagina, like onze pagina en maak kans op een gesigneerd exemplaar door Kjeld Nuis van Bislett! Het tijdschrift Bislett is gevuld met de mooiste schaatsverhalen van de beste Nederlandse schaatsschrijvers en uiteraard een groot interview met onze ambassadeur Kjeld Nuis!!!! Deze actie loopt tot 31 december 2016.
 
Deelname aan deze zeer goed verzorgde toertocht bedraagt € 10.- per persoon.
De deelnemers krijgen gratis koffie en verzorging bij de start, verzorging onderweg na 30 km, in de vesting Bourtange een gratis kop koffie/cappuccino/thee met appelgebak, een leuke herinnering en een magazine bij de finish aangeboden. In dit magazine staat o.a. een puzzel waarmee leuke prijzen te winnen zijn.
 
Start: Sportcomplex de Veenhorst Spireastraat 2, 9581 Musselkanaal.
Datum: zondag 26 maart 2016. Starttijd: 8:30 -10:00 uur.
Inschrijven kan bij de start.

Wij hopen jullie allemaal op 26 maart in Musselkanaal aan de start te zien.

Met vriendelijke groet,
FTC Musselkanaal
Organisatie Bruintje Beer Toertocht.
Wybe Pol en Hans Ravensbergen
06 30 671 671 mobiel Hans
 
Facebook Bruintje Beer Tocht
 
www.bruintjebeertocht.nl
info@bruintjebeertocht.nl