Mededeling van het bestuur.

Mededeling van het bestuur.                                                                                                      

 

In deze bijzondere periode is het goed om regelmatig ff iets langer dan normaal stil te staan bij alles wat er is, bij wat we hebben.

Jullie bestuursleden hebben de afgelopen periode regelmatig solo of in kleine groepjes op fietse gezeten maar toch ook ff de tijd genomen om in gezamenlijkheid stil te staan bij onder andere de relatie met de sponsoren.

Hierbij was de afgelopen paar maanden was voor ons een aandachtspunt: hoe bewaken we ons in deze periode ons goede imago naar de sponsoren? Maar ook realiseerden we ons  hoe groot de bijdrage van de sponsoren is aan de “aantrekkelijkheid” van de vereniging; door hun financiële bijdragen maar ook op allerlei andere wijzen (bij voorbeeld het beschikbaar stellen van spullen of een ruimte). Door onze sponsoren kunnen we ook de contributie laag houden en nevenactiviteiten organiseren die het extra leuk maken om lid te zijn.

Dat bracht ons bij de vraag: hoe kunnen we in deze periode waarin een groot deel van het bedrijfsleven het heel zwaar heeft, waarin de toekomst voor hen ongewis is onze dank voor hun jaarlijkse bijdragen betuigen? Maar ook onze steun als vereniging  in deze onzekere tijd uitspreken?

We hebben vervolgens besloten om namens bestuur en leden van de Windhappers  alle sponsoren een groot boeket bloemen te sturen met daarbij een dank- en steunkaartje. Deze actie heeft vorige maand plaats gevonden.

 

De boeketten zijn gestuurd naar de volgende sponsoren:

Schut en Lambers,

Airolube,

Fa. Luikens,

Electroworld Bakker,

Fa. Bouw Koster,

Bouwbedrijf Speelman,

Dokterspost De Venen,

Dokterspost de Blokwieke,

Fa Schoonebeek,

O’bella!,

Kaascentrum Jan Meijering,

Basix haarmode,

 

Groet: Bestuur tfc de Windhappers