Verlenging corona maatregelen, Tot 1 Juni geen clubritten!

Beste Windhappers

 

Het bestuur volgt het advies van het RIVM en de NTFU en de maatregelen zijn helaas verlengd tot 1 Juni, er zijn tot die tijd geen clubritten! Deze ritten staan op afgelast in de agenda! Tevens blijft de oproep staan om niet in groepen van meer dan 2 personen te fietsen! Let een beetje op elkaar en blijf gezond!

 

Update 31 Maart 2020:

 

De richtlijnen van het RIVM en de NTFU zijn tot 28 april 2020 verlengd (maximaal 3 personen bij elkaar) Daarom zijn de clubritten tot 28 April 2020 afgelast, de kans bestaat dat ook na 28 April de regelgeving omtrend de corona virus worden aangepast. Mocht dat zo zijn zullen wij dit communiceren via deze website en zal de agenda hierop weer worden aangepast. Tot die tijd verzoeken wij jullie om de voorzorgsmaatregelen van het RIVM op te volgen: was je handen regelmatig, hoest/nies in de binnenkant van je elleboog, gebruik een papieren zakdoek en schud géén handen. Tevens blijft de oproep van het bestuur staan om niet in groepen van meer dan 3 personen te fietsen! Let een beetje op elkaar en blijf gezond!

 

 

Update 24 Maart 2020:

Ivm de nieuwe richtlijnen (maximaal 3 personen bij elkaar) bestaat de kans dat de clubritten tot 1 juni 2020 worden afgelast. Mocht dat zo zijn zullen wij dit communiceren via deze website en zal de agenda hierop worden aangepast. Tot die tijd verzoeken wij jullie om de voorzorgsmaatregelen van het RIVM op te volgen: was je handen regelmatig, hoest/nies in de binnenkant van je elleboog, gebruik een papieren zakdoek en schud géén handen. Tevens de oproep van het bestuur om niet in groepen van meer dan 3 personen te fietsen! Let een beetje op elkaar en blijf gezond!

 

Het laatste nieuws over de wielersport en het coronavirus
Natuurlijk zijn de ontwikkelingen rondom het coronavirus bij de NTFU bekend. Op deze pagina informeren we je graag over de stand van zaken over de wielersport en het coronavirus.

Update 12 maart, 17:18 uur
Toertochten
Alle sportevenementen die tot en met 31 maart in Nederland op het programma staan waar meer dan honderd mensen op afkomen, zijn donderdag 12 maart afgelast vanwege het coronavirus. Dat geldt ook voor toertochten. Deze zijn dan ook niet langer zichtbaar op de NTFU- en Fietssport-kalender. Heb je je ingeschreven voor een geannuleerde tocht? Of heb je een andere vraag over de toertocht? Neem dan contact op met de organisator. 

Advies aan verenigingen
Het kabinet heeft opgeroepen sociale contacten sterk te verminderen. Wij ondersteunen deze oproep en vragen verenigingen om clubbijeenkomsten zoals ritten, trainingen, vergaderingen en vieringen tot en met 6 april af te gelasten. 

Wat kun je zelf doen?
Volg de voorzorgsmaatregelen van het RIVM op: was je handen regelmatig, hoest/nies in de binnenkant van je elleboog, gebruik een papieren zakdoek en schud geen handen. fiets niet in groepen groter dan 2 personen!

NTFU blijft ontwikkelingen volgen
De komende periode blijven we in contact met de instanties om ons te laten informeren. Zodra ons advies naar onze aangesloten verenigingen, tochtorganisatoren en/of leden wijzigt, brengen we je daarvan via dit bericht en sociale media van op de hoogte.

Het bestuur.