Nieuwe leden

Wil je lid worden van onze wielervereniging? Of heb je vragen over het lidmaatschap? Neem dan gerust contact op met onze penningmeester Jacob Lourens via 0599 417 545 of vul het contactformulier in.

Uiteraard kun je eerst een aantal keren meefietsen om te kijken of je het leuk vindt voordat je lid wordt van onze club.

Kosten lidmaatschap:
De contributie is vastgesteld op € 51,- per jaar. Dit is inclusief het lidmaatschap bij de NTFUOok ben je voor dit bedrag verzekerd voor een bedrag van € 1.000,- voor schade. (Kijk voor de voorwaarden op de site van de NTFU.) Voor gezinsleden is de contributie € 38,- per jaar. Ben je al lid van een andere wielervereniging maar wil je ook lid worden van onze wielervereniging (M-leden), dan bedraagt de contributie € 16,- per jaar. De contributie wordt 1x per jaar per automatische incasso geïncasseerd.
Hiervoor dien je het IBAN op te geven waarop een machtiging wordt afgegeven waarvan de contributie wordt geïnd. Je krijgt eind december een bericht per mail dat begin januari de contributie van uw rekening wordt afgeschreven.

Kleding voor nieuwe leden:
Voor nieuwe leden is er een kledingset beschikbaar voor € 60,00. Deze set bestaat uit een shirt met korte mouw en een korte broek. Zodra je lid bent én je beschikt over een kledingset van TFC de Windhappers, wordt je geacht om tijdens clubtochten deze kleding te dragen.

26 kilometer per uur groep:
Voor nieuwe leden hebben wij een zogenaamde 26 kilometer groep. In deze groep wordt je de tips en trucs geleerd van het fietsen in een groep. Gaat dat goed, dan kun je uiteraard een groep kiezen die het beste bij je eigen snelheid ligt. Deze groep wordt samengesteld bij voldoende deelname.